Over LDE

52d01c880fOp 1 januari 2014 zijn wij met een groep van twaalf trainees gestart in het gezamenlijk traineeprogramma van de Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam. In dit traineeship volg je verschillende trainingen waarmee je je kwaliteiten zo goed mogelijk ontwikkelt. Daarnaast word je door middel van intervisies en themalunches verder ondersteund in je persoonlijke ontwikkeling.

Het idee van het tweejarige traineeship is dat er minimaal twee keer gekozen wordt voor een nieuwe traineeplek bij een van de faculteiten of diensten van een van de drie universiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het in teamverband opzetten van het internationaliseringsbeleid van een faculteit of van een nieuwe opleiding. Of aan het uitvoeren van een project op het gebied van financiën, of onderzoek en onderwijs. Alle projecten hebben één ding gemeen: er is volop ruimte voor eigen initiatief.

Als trainees kunnen wij vrijwel binnen elk onderdeel van de organisatie een niet-wetenschappelijke functie vervullen, bijvoorbeeld als (junior) beleidsmedewerker, secretaris, coordinator, adviseur of projectmedewerker bij (een onderdeel van) een faculteit of ondersteunende dienst.

Benieuwd hoe dat ons afgaat? Op deze blog houden we je op de hoogte!

Meer info? Zie de site van LDE.

Advertisements

One response to “Over LDE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s